3 zaken waar je aan moet denken bij het starten van een onderneming

Eindelijk je eigen baas zijn. Een spannende, maar ook wat onzekere tijd. Je goed verzekeren kan wat van die angsten wegnemen. Deze drie verzekeringen kunnen een vangnet bieden aan beginnende ondernemers.

Aansprakelijkheidspolis

Je hebt je producten of diensten perfect uitgekiend. Je wil immers de beste op de markt worden met alleen maar tevreden klanten. Je hebt rekening gehouden met normen en alle voorzorgen genomen die je kan bedenken.

Toch is het zo dat die klanten mensen zijn die zich wel eens anders gedragen dan jij kan voorzien. Een val, een verkeerde beweging, een gescheurde broek, een irritatie… Het is allemaal sneller gebeurd dan bedacht. Daarom vinden wij het belangrijk je een aansprakelijkheidspolis voor te stellen. Zo haal je eventuele schade aan derden van je zorgenlijstje.

Zorg voor een verzekering gewaarborgd inkomen

Als persoonlijke bescherming neem je best ook een verzekering gewaarborgd inkomen. Een bedrijf starten doe je vaak om een beter leven te creëren voor jezelf en je eventuele gezin. Als beginnende, maar ook als geroutineerde entrepreneur maak je weleens een verkeerde beslissing. Je werkt ook hard en dat gaat soms ten koste van je afweersysteem: ziek word je vast ook af en toe. In dat geval is het fijn te weten dat je een back-up plan hebt.

Start met pensioenopbouw

Financiële stress is de meest verlammende stress in ieders leven. Naast een gewaarborgd inkomen wil je ook de zekerheid dat je later gas terug te kunt nemen, zonder je zorgen te maken of je pensioen wel voldoende is. Pensioenopbouw is daarom een goed idee! Er bestaan verschillende formules voor aanvullend pensioen.

Graag advies op maat van jou en je onderneming? Verzekeringen Peeters bekijkt met jou de mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak en kom te weten welke verzekeringen voor jou de beste dekking bieden.

Terug naar het overzichtVolgend artikel
Bekijk ook deze artikelen
KBC Mobile is de beste bankapp ter wereld
30 september 2021
KBC Mobile is de beste bankapp ter wereld
Europese Dag van de Privacy
28 januari 2021
Europese Dag van de Privacy
Brede weersverzekering
2 januari 2020
Brede weersverzekering